Dreiging op een bedrijfsevenement

De wereld om ons is niet meer hetzelfde, maar veranderen daardoor de evenementen?
Is het inmiddels niet na├»ef te noemen als je naast de “leuke” onderdelen van een evenement ook even de niet “leuke” onderdelen bespreekbaar maakt?  Is er bij de klant sprake van een dreigingsniveau waar je tijdens de uitvoering van het event rekening mee moet houden qua security bijvoorbeeld… In deze casus was dat wel het geval, geen terrorisme maar een groepje oud werknemers die er bijzondere acties op na hielden om hun ongenoegen kenbaar te maken. Toen de veiligheid en gezondheid besproken werd kwam deze zaak aan de orde. Het lijkt zo simpel om te bedenken dat je hier dan wel rekening mee houdt bij het organiseren van je evenement maar dat was dus niet zo. Soms is hier een klein setje voor nodig. 

Bespreek je inzet qua security, verkeersregelaars, medische zorg / EHBO post en de brandweer zaken. Het laat zien dat u een echte event professional bent.

You must be logged in to post a comment.